Selidbe

Firma Selide Stošić Beograd omogućava moderne selidbene i skladišne poslove i u njima ispunjava najviše standarde. Poslujemo u Beogradu, Novom Sadu, Čačku, Kraljevu, Kragujevcu i drugim vodećim gradovima u Srbiji.
Velike kompanije, koje se bave ovim poslom, uglavnom pritiskaju svoje radnike da se posao obavi na vreme što često nije garant za kvalitetno urađenu selidbu. Na taj način trpe i mušterije i radnici. Ove kompanije često ne umeju da prepoznaju i ispoštuju veštine svojih radnika pa je nezadovoljstvo istih često. To nije slučaj sa našim zaposlenima. Svi u maksimalno obučeni, ispunjavaju najviše poslovne standarde i nude izuzetno kvalitetnu uslugu.

Selidba – Birajte profeionalce

Selidba može biti i zanimljivo iskustvo iako izgleda kako imate hiljadu poslova. Biranjem profesionalaca u ovom poslu bićete oslobođeni ogromnog stresa.
Selidbe Stošić Beograd nudi sveobuhvatnu uslugu od savetovanja do kompletnog procesa preseljenja. Vi određujete koliko želite da uradimo za vas u zavisnosti od potreba i budžeta.
Prvi korak je planiranje selidbe. Recite nam šta želite i pomoćićemo vam uvidite vaše potrebe i isplaniraćemo svaki potez.
Naše osoblje su iskusni profesionalci koji će vam olakšati celokupan posao selidbe sa kombi prevozem. Osim toga radnici su veoma ljubazni i predusretljivi za sve vaše zahteve. Imamo sva neophodnu opremu i specijalna vozila koja će vaš nameštaj učiniti potpuno bezbednim za premeštanje na bilo koju lokaciju.

Pakovanje – Ako hoćete sami da se spakujete, može.

Međutim, mi vam nudimo potpunu uslugu pakovanja u skladu sa najvišim standardima bilo da pakujete celo pokućstvo ili samo jedan predmet.
Naš tim je specijalizovan za pakovanje vrednih, lomljivih i neobičnih predmeta. Koristimo najmodernije materjale za transport i pakovanje vaših stvari. Sve će biti tretirano sa velikom pažnjam, od keramičkih i staklenih stvari do antikviteta, nameštaja, elektronike i muzičkih instrumenata. Naši pakeri su najbolji u svom poslu i verujte da ćete biti impresionirani njihovim umećem.

Verujemo da nećete naći bolje ili posvećenije ljude od nas za vašu selidbu. Zašto nas ne biste stavili na probu.

selidbebeograd
selidbebeograd
+